sursa foto:  antena3.ro

Un cunoscut doctor șochează: Motivul real pentru care a fost ‘sacrificat’ Adrian Streinu-Cercel

Cunoscutul doctor Răzvan Constantinescu face o serie de afirmații de-a dreptul incredibile referitoare la demiterea lui Adrian Streinu-Cercel de la șefia comisiei științifice anti-COVID, din cadrul Ministerului Sănătății.

Potrivit lui Constantinescu, „Streinu-Vaccinel” – așa cum îl numește medicul din Iași pe directorul Institutului „Matei Balș” – a fost „sacrificat chiar de gașca din care face parte”.

Motivul, spune Răzvan Constantinescu: „pentru că nu a reușit să asigure numărul suficient de victime pentru a umfla gogoașa pandemiei și a justifica furtul masiv în condițiile prăbușirii economiei”.

STAȚI ÎN CARCASE!

În ciuda raportărilor false, numărul de decese în relație cu infecțiile respiratorii nu este mai mare decât în anii precedenți. Pentru că nu a reușit să asigure numărul suficient de victime pentru a umfla gogoașa pandemiei și a justifica furtul masiv în condițiile prăbușirii economiei, Streinu-Vaccinel a fost sacrificat chiar de gașca din care face parte. Dacă numărul de îmbolnăviri va continua să scadă, meritele vor fi ale guwernerilor BND, în frunte cu Oligo, Etilo și Agro – eroii noștri; dacă se va reuși totuși inducerea unei noi creșteri, atunci se va spune că măsurile aberante au fost justificate, iată, de pericolul uriaș.
În fața golăniei instituționalizate și cocoloșite de presa înfometată, nu avem apărare. Nu avem ce face decât să așteptăm cuminți spargerea buboiului care, dacă se va produce, asta se va întâmpla în SUA.”, a scris, pe Facebook, Răzvan Constantinescu.

Vezi și Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

S-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus

În luna februarie, doctorul ieșean răbufnea pe tema coronavirusului.

La vremea respetivă, cunoscutul doctor se oferea voluntar să se infecteze cu coronavirus, pentru a le demonstra oamenilor că nu va muri.

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!)
Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”, scria, pe Facebook, Constantinescu.

Vezi și

Șocant! România în plină pandemie este cel mai mare exportator de forță de muncă. Cum s-a ajuns aici

Oficial! La ce sume se vor ridica amenzile pentru cetățenii care nu poartă mască și mănuși

SURSE Cine este ‘Spartacus’, diasporeanul care a făcut scandal în ziua de Paști – Legături cu gruparea Duduienilor

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare