Un europarlamentar le oferă ajutor juridic protestatarilor pașnici: Nu mai hărțuiți oamenii, întâi dați-i amenzi lu’ Șoșoacă și faceți-i dosare și abia atunci ridicați ochii din pământ

Un europarlamentar le oferă ajutor juridic protestatarilor pașnici, într-o perioadă în care fermierii și transportatorii s-au ridicat împotriva Guvernului României. 

Europarlamentarul Vlad Gheorghe le transmite autorităților din țara noastră să o amendeze mai întâi pe Diana Șoșoacă, pentru ieșirile pe care aceasta le are.

Gheorghe acuză că Diana Șoșoacă nu e deranjată de autorități.

Vlad Gheorghe: „Nu mai hărțuiți oamenii, întâi dați-i amenzi lu’ Șoșoacă și faceți-i dosare

„Ajutor juridic pentru toți protestatarii pașnici: vă ajut dacă ați primit amenzi abuzive sau sunteți hărțuiți de autorități ! Scrieți în privat.

Mesaj pentru autorități: nu mai hărțuiți oamenii, întâi dați-i amenzi lu’ Șoșoacă și faceti-i dosare și abia atunci ridicați ochii din pământ. P-aia n-o deranjați cu nimic, ba o protejați, și pe oameni îi intimidați cu penale.

Oameni buni, fiți pașnici, respectați legea și așa nu au ce să vă facă! Abuzurile le vom anula în justiție”, spune, într-o postare pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Incident la Constanța! Un luptător SAS a scos arma în timpul protestelor, după ce un protestatar a forțat să intre cu mașina în perimetrul destinat demonstranților

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a reacționat la imaginile apărute în spațiul public, din timpul protestului transportatorilor și fermierilor.

Conform IPJ Constanța, conducătorul auto nu a respectat dispozițiile polițiștilor aflați în dispozitiv și s-a îndreptat cu mașina către protestatari, precum și către forțele de ordine.

Astfel, susțin polițiștii, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum și a protestatarilor, s-a poziționat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă și a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului.

Mai mult, IPJ Constanța a precizat că arma era una neletală.

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

„În seara de 13 ianuarie a.c, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanța, unul dintre participanții la trafic nu a respectat dispozițiile polițiștilor aflați în dispozitiv și s-a îndreptat cu autoturismul către participanții la acțiunea de protest, precum și către efectivele dispozitivului de ordine și siguranță publică.

În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum și a protestatarilor, s-a poziționat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă și a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului.

Menționăm că este vorba de o armă, cu muniție neletală”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare