sursa foto:  facebook

Un fost premier al României a trecut la atac după eșecul Schengen: Depunem moțiune împotriva ministrului Lucian Bode

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban a transmis vineri într-o postare pe pagina de facebook că parlamentarii din formațiunea din care face parte și cei din USR, vor depune, luni, o moțiune împotriva ministrului Lucian Bode, pentru eșecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen.

 

 

 

„Am decis ca parlamentarii din Forța Dreptei, alături de cei din USR, să depunem luni o moțiune împotriva ministrului Lucian Bode pentru eșecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen.
Nu poate rămâne fără niciun fel de consecință acest rateu major al coaliției PSD-PNL și normal ar fi fost să vină de la sine demisia/demiterea actualului ministru de Interne”, a transmis fostul premier

Ludovic Orban preciza ieri că neacceptarea României în Schengen reprezintă un eșec major al actualei coaliții PSD-PNL-UDMR și, mai ales, un eșec impardonabil al celui care ar trebui să conducă politica externă a țării, președintele Iohannis.

Acesta mai arăta că este momentul asumării publice a acestui eșec de către coaliția de guvernare, precizând că cineva trebuie să plătească pentru acest eșec.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare