sursa foto:  psnews.ro

Un fost șef SPP, urmărit 6 ani degeaba de DNA! Astăzi dosarul a fost clasat! Cozmin Gușă zguduite din temelii Justiția

Analistul politic Cozmin Gușă face public un caz-bombă pe pagina de socializare.

După ce a primit un mesaj de la fostul șef al Serviciului de Pază și Protecție, Dumitru Iliescu, Gușă a decis să scoată totul la lumină.

Astfel, Cozmin Gușă povestește cum Dumitru Iliescu a fost urmărit penal șase ani de Direcția Națională Anticorupție, fără a i se comunica acest aspect.

Vineri, fostul șef SPP a aflat că a fost monitorizat pentru fapte pe care nu le-a comis.

<<De ce nu cred în justiția din România!
“VREMURI DE KKO, PERSONAJE MĂRUNTE (DAR CU ATÂT MAI PERICULOASE!) IN SFERA PUTERII!”

Având 19 ani la momentul loviturii de stat din Romania lui 1989 si fiind „student-participant activ” la evenimentele din strada împotriva regimului, m-am uitat cu multă atenție la procesul prin care soții Ceausescu au fost condamnați la moarte si apoi executați.
Urmărind atent în anii următori atât personajele executante si evolutia lor profesională, cat si consecințele CRIMEI CU PREMEDITARE efectuată împotriva cuplului dictatorial, mie mi-a fost clar că justiția în Romania nu este decât un GHEM DE ARANJAMENTE ȘI ȘANTAJE/MITUIRI, care deservesc mereu doar pe cei care câștigă puterea (promițând întotdeauna “JUSTIȚIE PÂNĂ LA CAPĂT”!). Nici nu mai e cazul sa înșir aici toate isprăvile apocaliptice ale binomului SRI-DNA, rămase NEANCHETATE (!), îndreptate PREPONDERENT IMPOTRIVA CAPITALULUI NATIONAL, sau ȘANTAJELE făcute asupra procurorilor/judecatorilor ÎN BAZA DOSARELOR SIPA, sau existența „acoperiților din justiție” care aplică doar decizia comunicată de către ofițerul de legătură, toate acestea plus multe altele n-ar face decât să confirme neincrederea mea în justiția românească!

Azi la prânz am primit un mesaj de la generalul Dumitru Iliescu, care demonstrează în plus ceea ce am expus până aici: omul a fost cercetat timp de 6 ani (!!!) fără să i se comunice acest lucru, pentru ca doar AZI SĂ I SE SPUNĂ OFICIAL CĂ A FOST CERCETAT DEGEABA! Vă este clar că această pseudo-cercetare a fost agregată doar pentru a putea fi monitorizat atât el cât si apropiații săi cu care comunica, si atenție vorbim despre un general cu 4 stele din statul român. Pe românește, avem de-a face cu UN CAZ CLAR DE POLIȚIE POLITICĂ! Atașez aici mesajul generalului Iliescu ( citiți și vă cruciți!), iar in comentarii o să postez comunicarea oficială din partea DNA pe care a primit-o generalul. Și-o concluzie scurtă: “VREMURI DE KKO, PERSONAJE MĂRUNTE (DAR CU ATÂT MAI PERICULOASE!) IN SFERA PUTERII!”

“Buna ziua domnule Cozmin Gușă!
Astazi… am aflat ca am fost urmarit penal 6 ani de zile, fara sa mi se comunice acest aspect…Mi s-au incalcat toate drepturile procesuale, nu am fost informat ca am un asemenea dosar, nu am fost citat sa dau declaratie in dosarul penal respectiv, ca urmare, nu mi -am ales un avocat sa ma apere si sa participe la audierea martorilor, nu am fost anuntat despre aceste audieri! Dupa 6 ani, pe 03.07.2020, am primit un plic de la DNA, plic in care mi se trimitea Ordonanta de casare a cauzei, referitoare la patru capete de acuzare. Toate cele 4 acuzatii cuprinse in dosarul penal, reprezentand infractiuni grave, sanctionate cu multi ani de puscarie, au fost solutionate identic, fapta nu exista, nu sunt probe, nu sunt prevazute de legea penala! Atunci, de ce am fost urmarit penal…6 ani?
Pentru ca, doar asa, aveam statutul de PENAL” si puteau sa ma monitorizeze complex… in toata aceasta perioada, ceea ce au si facut…In dosar…apar nume de persoane pe care nu le-am cunoscut, niciodata, nu m-am intalnit cu ele, nu am dialogat niciodata cu acestea…
Exemplul tipic de construire a unui dosar penal de catre binomul SRI-DNA…
Voi depune o plangere penala la SIIJ…”>>, povestește Cozmin Gușă.

Vezi și

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare