sursa foto:  modernbuyer.ro

Un gigant din Rusia vrea să pună stăpânire pe piața locală: Va deschide 250 de magazine în România

Apare un nou lanț de magazine în România. De data aceasta este vorba despre un discounter din Rusia. Gigantul are în plan o mutare în forță pe piața locală. Compania intră tare în pâine și vrea să deschidă nu mai puțin de 250 de unități în țara noastră.

Este vorba despre retailerul Svetofor. Acesta va aduce pe piață brandul Mere. Oficialii spun că bugetul este nelimitat, iar în următorii doi ani vor să ajungă la 200-250 de magazine.

Gigantul a fost fondat în 2009 și cuprinde 600 de magazine în Rusia. Are unități deschise în Belarus, Kazahstan şi Azerbaidjan. Grupul vrea să deschidă noi magazine în România, Polonia și Germania.

„Primul magazin va fi deschis în luna august la Snagov, pentru ca în septembrie să mergem la Braşov. Până la finalul anului vrem să avem 15 magazine“, spune Andrei Filip, director de achiziţii în cadrul companiei Torgservice RM SRL, cea care operează businessul Svetofor în România.

Potrivit zf.ro, acesta nu a oferit date despre proprietari, dar a menționat că este vorba despre o intrare directă.

Svetofor îi va avea concurenți pe giganții Lidl şi Penny Market, doi retaileri nemţi care au deja peste 200 de magazine fiecare.

Vezi și Exclusiv! Cât de bogați sunt cei patru candidați la șefia DNA: Cine conduce topul

Președintele Iohannis a semnat! Se majorează vârsta de pensionare pentru acești bugetari

EXCLUSIV! Decizie importantă a autorităților în cazul criminalei de la metrou! Magdalena Șerban a părăsit Spitalul-Penitenciar Jilava

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare