sursa foto:  antena3.ro

Un nou MALL apare în România! Va genera mii de locuri de muncă

Un nou mall își face apariția pe piața de profil din România! Va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România și va genera mii de locuri de muncă.

Anunțul a fost făcut de AFI România. Conform reprezentanților companiei, negocierile privind închirierea spațiului în centrul comercial AFI Brașov au avansat, iar rata de alocare a atins deja pragul de 80%. Proiectul va contribui la crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă în economia orașului, informează capital.ro.

Potrivit unui comunicat de presa, AFI Braşov a obţinut recent avizul de construcţie şi va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România. Centrul comercial va oferi o suprafaţă totală închiriabilă de 45.000 mp (160.000 GBA) la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A, pe o suprafaţă de 25.000 mp GLA. Valoarea totală estimată a investiţiei pentru centrul comercial şi prima clădire de birouri este de peste 120 milioane de Euro. Întregul proiect este dezvoltat pentru a primi certificarea LEED Gold pentru clădiri „verzi”.

Vezi și Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

„FENTEAZĂ” legea! Metodele găsite de controlorii RATB pentru a da MAI MULTE amenzi

O amendă a făcut prăpăd pe litoralul românesc. Ce sumă veți plăti dacă faceți asta

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.