sursa foto:  antena3.ro

Un nou MALL apare în România! Va genera mii de locuri de muncă

Un nou mall își face apariția pe piața de profil din România! Va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România și va genera mii de locuri de muncă.

Anunțul a fost făcut de AFI România. Conform reprezentanților companiei, negocierile privind închirierea spațiului în centrul comercial AFI Brașov au avansat, iar rata de alocare a atins deja pragul de 80%. Proiectul va contribui la crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă în economia orașului, informează capital.ro.

Potrivit unui comunicat de presa, AFI Braşov a obţinut recent avizul de construcţie şi va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România. Centrul comercial va oferi o suprafaţă totală închiriabilă de 45.000 mp (160.000 GBA) la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A, pe o suprafaţă de 25.000 mp GLA. Valoarea totală estimată a investiţiei pentru centrul comercial şi prima clădire de birouri este de peste 120 milioane de Euro. Întregul proiect este dezvoltat pentru a primi certificarea LEED Gold pentru clădiri „verzi”.

Vezi și Anunț URIAȘ pentru o categorie de bugetari! Cine va beneficia de o majorare cu 15% a salariului

„FENTEAZĂ” legea! Metodele găsite de controlorii RATB pentru a da MAI MULTE amenzi

O amendă a făcut prăpăd pe litoralul românesc. Ce sumă veți plăti dacă faceți asta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare