sursa foto:  facebook

Un om de afaceri oferă 10.000 de dolari celui care-i prezintă femeia pe care și-o dorește

Are 30 de ani și are propria companie, care-i aduce foarte mulți bani anual. Viața sa pare perfectă, doar că nu reușește să-și găsească femeia visurilor. Și cum lucrurile au devenit prea complicate pentru el, s-a gândit să ceară ajutor pe o rețea de socializare.

Americanul Joe Cohen a transmis că este dispus să-i ofere 10.000 de dolari celui care i-o prezintă pe cea cu care să aibă o relație.  Bărbatul, care de altfel arată destul de bine spune că norocul l-a ocolit în dragoste: ,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.” Pe lângă cei 10.000 de dolari, mai oferă și 2.000 de dolari oricui l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta o femeie.

Iată ce a postat americanul la sfârșitul anului trecut:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.

– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.

– Femeia trebuie să fie în California de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.

– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.

– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

Ulterior, Joe a revenit și a spus că primit peste 35.000 de mesaje și că le parcurge cu greu, dar că tot nu a găsit femeia dorită. Acesta a spus că preferă să fie evreică și că va merge probabil în luna mai în Israel, în speranța că va avea mai mult noroc în afara SUA. El spune că își dorește o femei inteligentă, frumoasă, cu simțul umorului și mintea deschisă. Cam ce vor toți, doar că până acum chimia nu s-a aplicat.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare