sursa foto:  mediafax.ro

Un polițist a răbufnit la adresa politicienilor: ‘Luați-vă labele jegoase de pe Poliția Română!’

Un polițist din cadrul IPJ Neamț a răbufnit la adresa politicienilor din România!

Cănărău Ioan, vicepreședinte al Sindicatului Europol, le cere polticienilor să-și ia „labele de pe Poliția Română”.

Politicienii distrug Poliția Româna, vădit intenționat, cu un profesionalism demolator accelerat, alimentat de nevoia infracțională de a stăpâni dictatorial societatea românească.

Polițistului român i-au fost puse în cârcă tot felul de activități nepolițienești, tocmai pentru a-l îndepărta de preocupările îndeplinirii atribuțiilor lui, acelea de a asigura protejarea cetățenilor de răufăcători, prinderea și pedepsirea celor certați cu legea, etc.

Polițiștii sunt orice altceva numai polițiști nu. Sunt registratori, statisticieni, culegători de informații covid, verificatori de persoane izolate, carantinate, secretari, contabili, magazioneri, bucătari, lăutari, s.a.m.d!

De mult timp polițiștilor li s-a impus desfășurarea de activități care, treptat, să-l îndepărteze de scopul principal al meseriei, siguranța cetățenilor.

Cancerul politic l-au transformat în moașă comunală, într-o slugă policalificată care trebuie să servească oricăror interese, în afară de cele ale plătitorilor de taxe și impozite.
Polițistul român nu mai are timp să fie polițist!

Să nu mai vorbim de impactul devastator al microbului politic care a infectat aproape toate funcțiile decidente din Poliția Română! Observăm cu ochiul liber cum politicienii au făcut preș din polițiști, pe care calcă cei ” nederanjați” din evoluția infracțională, pentru o ștampilă pe buletinul de vot!

Infecția se propagă foarte rapid, iar în scurt timp instituția va fi paralizată! Nu mai e mult până când Poliția Română va intra în stop cardio-respirator, dacă putem spune așa.

Ce-i de făcut?!
Este nevoie de intervenția CSAT!
O spunem cu foarte mare responsabilitate pentru că a devenit o problemă de siguranță națională.

Președintele României se face că nu vede cum clasa politică, într-o înțelegere comună, leagă ștreangul de gâtul Poliției Române! Ministrul Afacerilor Interne „reformează” instituția lovind cu barosul la temelie, dărâmând bucățică cu bucățică ce-a mai rămas bun!

Șefi importanți din poliție tranzacționează pe piața infracțională viețile polițiștilor, agenților din stradă li s-au legat bolovani manageriali de picioare, nepolițiștii gândesc pentru polițiști, STATISTICA a devenit atribuțiune principală de serviciu iar salvarea de vieți omenești nu mai este prilej de premiere!

Lasați polițiștii să fie polițiști!!!

Luați-vă labele jegoase de pe Poliția Română!

Reformați cu adevărat instituția, n-o mai folosiți în scopuri politice murdare, în „jocuri” infracționale cu mize electorale, nu mai vindeți viețile polițiștilor pe voturi mincinoase!

Cetățeni ai României, puneți umărul la SALVAREA POLIȚIEI ROMÂNE, altfel veți ajunge, rând pe rând, în cătarea puștii!
În fruntea țării și în birourile politico-infractionale din Poliția Română s-au instalat vânătorii de oameni, trădătorii de neam și țară.

Ce facem?!
Stăm cu mâinile în sân sau îi lovim cu parul suveranității și cu sabia democrației în cap și la picioare!

P.S. Dacă cineva din Biroul Control Intern din IPJ Neamț dorește să știe cine e autorul postării, trebuie doar să citească pe silabe!

Cănărău Ioan, vicepreședinte!”, spune polițistul.

Vezi și

EXCLUSIV Temutul clan care se află în spatele atacului sângeros, cu săbii, de la periferia Capitalei

Clanurile interlope și Poliția sau războiul pe care oamenii legii l-au pierdut. Cine sunt șefii din poliție care și-au pierdut funcțiile

Totul despre noul șef al Poliției Române! Și-a început activitatea la jandarmi – Legătura cu Bogdan Despescu

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „Adică să nu aplic legea?! Nu! Fă cum iți spunem noi, că îți va fi mai bine! PNL PSD PMP USR UDMR”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare