sursa foto:  reperul.ro

Un polițist, despre putregaiul din Sistem: ‘Procurorii închid ochii când sunt sesizați că șefii încarcă ilegal pontajele cu ore lucrate sâmbăta și duminica sau când îi privează pe alții de sporul cuvenit!’

Un lider de sindicat lansează acuzații dure pe pagina de socializare. Ioan Cănărău, vicepreședinte al Sindicatului Europol, trage un puternic semnal de alarmă cu privire la ceea ce se întâmplă în sistem.

Cănărău consideră că întregul sistem e putred, dat fiind că procurorii închid ochii la ilegalitățile pe care le comit mai-marii din Poliția Română.

„Să fie clar și pentru managerii din Poliția Română ajunși întâmplător/la plesneală în funcții de comandă!
Poate unii dintre voi v-ați hotărât să vă faceți polițiști după ce m-ați văzut pe mine patrulând pe străzi!
N-am protestat și nu voi protesta niciodată pentru voi!

Nici când mi-au înghețat picioarele în fața Ministerului Finanțelor, în urmă cu 7 ani, n-am protestat pentru lichelele asupritoare!

Norocul vostru a fost că legea nu distinge între lași, nevertebrați, slugi, etc și polițiștii corecți!
Toți au primit drepturile pentru care unii polițiștii au protestat!
Din păcate și voi!

Paradoxul este că șefalăii care și-au triplat veniturile pe spatele liderilor de sindicat adevărați, nu falsurile pupătoare de ghiuluri politice, le dau cu parii în cap! Îi hățuiesc, îi abuzează, îi sancționează disciplinar, ș.am.d.
Începând de la ministru, secretarii, pardon, slugile de stat, șeful Poliției Române, șefii de inspectorate și derivații lor ‘soloneuronali’, toți urmăresc să distrugă liderii care, culmea, le bagă și lor bani în buzunare, care le câștigă și lor drepturi!
Cât de proști puteți să fiți?

NU, mie nu mi-au înghețat picioarele și pentru voi, n-am târâit lanțurile și pentru voi, nu mi-am sacrificat timp și sănătate și pentru voi și nici n-o voi face!

Dacă ați avea doi neuroni cu siguranță unul dintre ei l-ar pedepsi pe celălalt că încearcă să gândească pentru binele întregului organism !
Sunteți un fel de viermi sado-maso-egoiști-narcisiști!

VOI AȚI DISTRUS POLIȚIA ROMÂNĂ!

Băi deștepților, atacurile voastre, abuzurile voastre, hărțuirile voastre, nemernicia voastră, zbaterile voastre n-au făcut decât să mă întărească!!!

În prostia voastră v-ați pus absorbantele de firmă invers și ați rămas lipiți de fotolii!
Doar ăsta-i meritul funcției, că n-ați citit bine instrucțiunile!
Mare noroc!

Unii și-au stors creierii pe băncile școlilor de poliție, au mâncat pe pâine zeci de ani meseria de polițist în speranța că vor putea evolua în carieră!

N-au știut că dacă-ți vinzi sufletul diavolului, scuze, partidului și subdiziunilor lui infracționale poți să ajungi mare! Au decis să rămână integri.

Lor le datorăm supraviețuirea sistemului polițienesc, nu vouă, limbrici politici ce sunteți! 😡😡😡
Pași înapoi n-o să faceți, aveți și voi orgoliul vostru de revoluționari pițigăiați!

Mai rămâne ca sistemul imunitar al Poliției Române să-și recapete puterile și să vă elimine!

Procurorii?

Procurorii închid ochii când sunt sesizați că șefii încarcă ilegal pontajele cu ore lucrate sâmbăta și duminica sau când îi privează pe alții de sporul cuvenit!

Până atunci, pentru că sunt un om cu suflet și nu vreau să mi-l încarc cu energie negativă 😁, vă păstrez locuri în primele rânduri la protestele polițiștilor.

Ar trebui să protestați în genunchi!
Poate vreți să vă spălați păcatele!

Semnez, Cănărău Ioan, pentru a ușura chinul lucrătorilor Biroului Control Intern!”, este mesajul lui Ioan Cănărău, vicepreședinte Europol.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare