sursa foto:  g4media.ro

Un primar amenință polițiștii cu Marcel Vela! ‘O să-i dau telefon’

După ce a fost prins de radar, un primar i-a amenințat pe polițiști că-l sună pe Marcel Vela.

Este vorba despre Marian Pătuleanu, primarul PSD-ist al comunei Singureni.

O să-i dau telefon și lui domnu’ Marcel Vela”, le-a spus Pătuleanu, la un moment dat, polițiștilor, conform unei înregistrări postate pe pagina „Polițiști – Uniți suntem puternici”.

Ulterior, Sindicatul Europol l-a pus la zid pe Pătuleanu.

<<Tupeu incredibil pe unul dintre primarii din județul Giurgiu. Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, a fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier Giurgiu circulând cu viteză excesivă în localitate, cu mașina sa de lux. După ce a fost oprit și a văzut CĂ CAlitatea sa de primar, proprietar de moșie, nu înseamnă nimic în fața colegilor care îi scriau procesul verbal pentru a-i aplica sancțiunea contravențională prevăzută de Codul rutier, acesta s-a dezlănțuit.

De la invocarea spiritelor și până la înșiruirea tuturor șefilor pe care el îi știa: „Tache, Popescu și șefu lu Georgescu (n.r. Inspectorul șef al IPJ Giurgiu)”, primarul îi amenință pe cei doi polițiști și îi denigrează întrebându-i de ce stau „la șpagă pe vremurile astea”. Mai mult, primarul agramat invocă chiar starea de urgență pentru a scăpa de amendă afirmând că el vine de la ședința de la Prefectură unde i s-a spus să se grăbească să „izoleze oamenii” , iar el nu este lăsat pentru că a fost oprit și i se aplică amendă.

Un alt moment siropos este cel în care primarul agramat își dă arama pe față și ne dezvăluie cum vede el sistemul și colaborarea instituțională. Le spune celor doi polițiști că prefectul „a spus la ședință să ne ajutăm reciproc (n.r. primarii) cu poliția și voi ce faceți, îmi dați amendă la radar?!”. Este dovada vie că unii aleși locali tratează instituțiile statului ca pe niște servicii de consierge care sunt la dispoziția lor.

Punctul culminant însă, este atins în momentul în care primarul agramat acuzându-i pe polițiști că: „stătea ascunși, la japcă”, le cere socoteală de ce au îndrăznit să stea pe „proprietatea lui”. Inițial am crede că polițiștii chiar s-au postat la el în curte, dar nici vorbă de așa ceva. Primarul de fapt le cere ordinul de serviciu să vadă el cine le-a dat consimțământul polițiștilor să staționeze pe drumul județean în comuna Singureni (unde el este, încă, primar), pentru că spune el: „am acte să vă arăt că localtatea este proprietatea mea”>>, au transmis sindicaliștii.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare