sursa foto:  gsp.ro

Unde se va relaxa Liviu Dragnea după ce va ieși din închisoare. Decizia de eliberare ar putea să vină peste 11 zile

Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare mult mai repede. Comisia de liberare condiționată de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieșirea din detenție mai devreme.

 

După ce Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare condiționată ca fiind neîntemeiată, depusă de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, Tribunalul București va lua o decizie în acest sens pe data de 19 mai.

Liviu Dragnea află peste 11 zile dacă iese din închisoare. Tribunalul Capitalei a fixat termenul de judecată în data de 19 mai. Decizia instanței va fi definitivă. Vezi mai multe aici…

Unde va locui Dragnea când va ieși în libertate

Liviu Dragnea are un bloc  în Capitală, de unde a fost și ridicat de către autorități pe 27 mai 2019. Este vorba despre un bloc de lux cu patru etaje. Blocul este construit și deținut de către persoana fizică Emil Mirea.

Cartea funciară a imobilului (facsimil 1) în care locuiește la București Liviu Dragnea

arată că blocul cu subsol, parter și patru etaje are o suprafață de 650 de metri pătrați. Terenul pe care a fost construit blocul este proprietatea lui Mirea Emil, conform aceluiași document. De altfel, conform unor documente publice ale Primăriei Municipiului București, autorizația de construire a fost cerută tot pe numele lui Emil Mirea, beneficiarul construcției.

Documentele de autorizare au fost cerute începând cu 2009, iar imobilul a fost definitivat cel târziu în 2013. Cert este că, la începutul anului 2014, parterul blocului a fost închiriat pentru o perioadă de zece ani firmei Dent-A-America Stomaclinic SRL. De altfel, cabinetul stomatologic deținut de această firmă chiar există și funcționează la această adresă.

Dacă iese din detenție Dragnea s-ar retrage la Alexandria, acolo unde și-a construit o vilă de aproape 7000 de metri pătrați.

Domeniul lui Dragnea se află pe strada Ion Creangă. Casa este poziţionată în mijlocul celor 6800 de metri şi este înconjurată de o plasă de protecţie. Locuința se întinde pe două străzi.

Dragnea a mai construit o pisicină, un teren de tenis şi un solar pentru legume.

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, este în închisoare din data de 27 mai 2019. El a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. PSD-istul a avut mai certuri cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, ba chiar a intentat mai multe procese. Motivul este faptul că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Reprezentanții închisorii i-au retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, care în prezent este reporter la un post de televiziune cunoscut.

Vezi și: Liviu Dragnea rupe tăcerea despre chinurile îndurate în închisoare: ‘Timp de o săptămână, eu nu am avut acces la cabinetul medical, rana fiindu-mi pansată de colegii din cameră’

Judecătorii au respins, de curând, cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova. Decizia instanței nu este definitivă, conform stirilekanald.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare