sursa foto:  vinsieu.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți actori refuză să se pensioneze! Motivul pentru care la aproape 80 de ani joacă în 11 piese de teatru

La aproape 80 de ani, un cunoscut actor român refuză să se pensioneze și la ora actuală joacă în 11 piese de teatru, informează presa tabloidă.

Chiar dacă este vară şi temperaturile au atins pragul caniculei, unele teatre nu şi-au închis încă stagiunea. La fel ca Bulandra, unde l-am găsit pe maestrul Virgil Ogăşanu jucând în spectacolul „Pe lacul auriu”. Ultimul spectacol înainte de a împlini 79 de ani, prilej cu care am stat la poveşti despre tinereţe, familie şi carieră, scrie Click!.

„Deşi am ieşit la pensie, îmi place să joc. Actorii nu trebuie pensionaţi, e nevoie de ei. Numai în cazuri speciale. Am multe piese de teatru în care joc la Teatrul Naţional, la Evreiesc, Bulandra şi Nottara. Am o mare bucurie că oamenii încă vin la teatru să ne vadă. Îmi amintesc că pe vremea lui Ceauşescu veneau îmbrăcaţi gros pentru că era frig în săli. Joc în mai multe piese de teatru, mai merg la casa de la Cornu cu soţia mea şi ne întoarcem aici. Ce fac de ziua mea? Voi da o masă, mă văd cu surorile soţiei mele şi cu Mihai (39 de ani), fiul meu, şi vom petrece”, a povestit maestrul.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare