sursa foto:  g4media.ro

USR dă cărțile pe față și intră în rândul partidelor ‘tradiționale’! A transferat un ‘Special’ cu pensie de 10.000 de lei

Uniunea Salvați România a reușit un transfer de „marcă”. Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Viorel Salvador Caragea, s-a înscris în USR.

Biroul Executiv al USR Gorj a acceptat, marți, înscrierea în partid a lui Salvador Caragea, conform presei locale.

După ce s-a pensionat din Poliție, noul USR-ist a candidat, ca independent, la alegerile parțiale din iunie 2017, pentru postul de primar al municipiului Târgu-Jiu și a reușit să se claseze pe locul al treilea, înaintea candidaților USR, PMP și ALDE.

În anul 2018, Viorel Caragea dezvăluia că are o pensie de aproximativ 10.000 de lei.

Caragea este unul dintre controversații șefi de instituții, absolvent al Facultății de Tehnologia Construcțiilor de Mașini, a ajuns în funcție după ce a făcut mai multe cursuri, în doar câțiva ani, acumulând diplome cu diverse titulaturi. După ce a fost adjunctul poliției județene, Caragea a devenit șef în 2009, funcție pe care a ocupat-o timp de șase ani. În tot acest timp, a fost acuzat de comportament abuziv. Numeroase plângeri împotriva lui au fost formulate de subordonați și oameni de afaceri, care l-au acuzat de abuzuri și șantaj. În ciuda plângerilor care au curs, a rezistat în scaunul de șef, pe care i l-au asigurat, ani de zile, liderii PSD. În 2015, după mai multe scandaluri, care au ajuns în presa centrală, Viorel Salvador Caragea a fost mutat la Centrul Chinologic de la Sibiu, de unde s-a pensionat, doi ani mai târziu. Odată ieșit din câmpul muncii, s-a orientat către zona politică, de care a fost mereu legat, în anii de glorie și a candidat pentru Primăria Târgu Jiu, conform sabotoriigorjului.ro.

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii își cer drepturile: ‘Aici, domnul Vela nu respectă legea!’

EXCLUSIV Detalii despre averea Cristinei Țopescu! Afacerea regretatei jurnaliste, pe minus!

EXCLUSIV Dumitru Cornă îl ‘denunță’ pe Marcel Vela: ‘Vrea să pună mâna pe SMURD! Minte’

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare