sursa foto:  antena3.ro

USR PLUS a dat startul demersurilor pentru înlăturarea lui Florin Cîțu din fruntea Guvernului: ‘Este o moțiune necesară și poate fi evitată doar dacă premierul își dă demisia de onoare’

USR PLUS a anunțat că toți cei 80 de parlamentari ai formațiunii au semnat moțiunea de cenzură și că acest demers poate fi evitat doar dacă Florin Cîțu își va da demisia din funcția de prim-ministru.

Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorități sunt astăzi semnături pe moțiunea de cenzură pe care am anunțat-o aseară, după demiterea abuzivă și lipsită de temei a ministrului Stelian Ion.
Îi invităm alături de noi pe toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin.
Cerem celorlalte forțe politice să nu intre în tergiversări și jocuri politicianiste, să depunem și să votăm urgent moțiunea. E momentul să vedem dacă discursul se transpune în fapte.
Florin Cîţu trebuie să plece.
Este o moțiune necesară și poate fi evitată doar dacă Florin Cîțu își dă demisia de onoare sau Coaliția îi retrage sprijinul politic”, au anunțat cei de la USR PLUS pe Facebook.

Vezi și:

CTP: ‘Mă uluiește disprețul față de oameni al liderilor PNL și USR PLUS, excitați la culme de bătălia pentru putere. Nici măcar Iohannis nu-i poate opri’

Jocurile de culise ar putea duce la căderea Guvernului Cîțu? Ludovic Orban: ‘Nu pot să cred că USR PLUS s-ar putea asocia cu PSD într-un demers politic’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare