sursa foto:  revista22.ro

USR PLUS București îl ia la țintă pe Nicușor Dan: ‘Să stopeze mascarada concursurilor din Primăria Capitalei. Criteriile de participare sunt scrise cu dedicație’

Organizația USR PLUS București, condusă de Vlad Voiculescu, îi solicită primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, să suspende concursurile pentru anumite posturi de directori, susținând că criteriile de participare „sunt scrise cu dedicație”.

„USR PLUS Bucureşti îi solicită ferm primarului Nicuşor Dan să stopeze mascarada concursurilor din Primăria Capitalei. Primarul Nicuşor Dan a scos la concurs mai multe posturi de conducere din Primăria Capitalei şi instituţii din subordine, respectiv ASSMB, dar criteriile de participare sunt scrise cu dedicaţie”.

Sursa citată menţionează că viceprimarul USR PLUS, Horia Tomescu, i-a atras atenţia edilului general încă din data de 8 iulie pe tema organizării concursurilor pentru aceste posturi şi „a primit asigurarea că acestea vor fi anulate deoarece au condiţii specifice restrictive, lucru care nu s-a întâmplat”.

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicaţie pentru anumite persoane din PNL şi PMP. Primarul general a primit din partea USR PLUS sprijinul pentru ca aceste practici ilegale şi imorale să nu mai aibă loc în administraţia bucureşteană. Criteriile publicate odată cu dosarele de concurs sunt restrictive şi urmăresc calificarea unui număr cât mai mic de candidaţi pentru înscriere la concurs. (…) Criteriile publicate sunt stabilite în vederea calificării şi câştigării concursului de către anumite persoane. USR PLUS solicită public primarului general să suspende aceste concursuri. (…) În caz contrar, USR PLUS nu va ezita să întreprindă orice demers juridic necesar pentru remedierea acestei ilegalităţi şi reluarea concursurilor într-un mod corect”, se mai arată în comunicat, conform agerpres.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare