sursa foto:  infoconstruct.ro

Va apărea o nouă linie de metrou! Metrorex a făcut totul public

O nouă linie de metrou va apărea în Capitală! Cel puțin asta susține Metrorex. Aceasta ar putea fi gata în 2028.

Metrorex a avizat Studiul de Prefezabilitate (SPF) pentru extinderea Magistralei 4 de la Gara de Nord până la Gara Progresu. Construcţia tronsonului nou este estimată la 1,12 miliarde de euro şi ar putea fi gata din 2028, scrie economica.net.

Directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu, a declarat că Studiul de Prefezabilitate aferent Magistralei 4 de metrou Lac Străuleşti – Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresu a fost avizat în Consiliul Tehnico-Economic al Metrorex SA în data de 21 mai 2018.

El a precizat că valoarea investiției, conform Studiului de Prefezabilitate, este estimată la 1,12 miliarde de euro. Noul tronson de metrou va avea o lungimea totală de aproximativ 11 kilometri, 14 stații și un depou.

Vezi și Milioane de români sunt vizați! Începând de luni, se aplică această Ordonanță de Urgență a Guvernului

Toți cei care au conturi bancare trebuie să știe asta! Se lucrează la o modificare legislativă ce le-ar putea salva banii

DOCUMENT. Avem plângerea penală depusă la Parchetul General, împotriva președintelui Iohannis! Șeful statului, acuzat de comiterea a 4 infracțiuni, pentru că nu a revocat-o pe șefa DNA! Care sunt acestea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare