chitac

sursa foto:  facebook

Vergil Chițac, trage cu ‘tunul’ în foștii primari ai Constanței: Talentul nu ține loc de educație și de ştiință

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, a afirmat că evoluţia staţiunii Mamaia de după 1990 s-a făcut după ureche, precizând că talentul nu ţine loc de educaţie şi de ştiinţă.

 

 

 

Chiţac a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia, că pe vremea comunismului dezvoltarea staţiunii a fost una controlată.

„Pe vremea comunismului, graţie unor arhitecţi celebri, s-a remodelat toată staţiunea, iar oamenii au fost educaţi organizat şi disciplinat, a existat un concept de business în staţiunea Mamaia pe vremea aceea pentru că staţiunea era frecventată de turişti, erau nemţi, erau francezi, de scandinavi nu mai vorbesc. Această fază de dezvoltare a fost una controlată, educată. A fost pro-business fără a crede că fac apologia unei vremi revolute. Asta e o realitate”, a afirmat Chiţac.

El a menţionat că după 1990 evoluţia staţiunii a fost „după ureche”.

„Ce s-a întâmplat după 1990 înseamnă evoluţia staţiunii Mamaia după ureche. Fără niciun fel de concept de business, unii au crezut, care au condus oraşul ăsta, că au talent, şi şi-au imaginat diferite PUZ-uri, dar nu a fost nimic ştiinţific. Talentul nu ţine loc de educaţie şi de ştiinţă. Asta este staţiunea Mamaia în momentul de faţă. Ce vrem noi să facem de acum încolo vrem să facem ştiinţific”, a explicat edilul, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare