sursa foto:  realitateaoltului.ro

Veste îngrijorătoare pentru pensionari-Mesajul transmis de Ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, acuză partidele din opoziție, PNL și USR. Acesta spune că plata pensiilor este pusă în pericol în acest moment.

Budăi spune că orice instabilitate politică creează probleme din punct de vedere economic și că investitorii străini vor fi speriați de criza în care se află țara noastră în acest moment.

De altfel, din zona PSD au început să se înmulțească discursurile privitoare la modelul de guvernare pe care îl pregătește Opoziția, și anume unul bazat pe austeritate. Și premierul demis al României, Viorica Dăncilă, a început să arate azi sperietoarea cu privire la plata pensiilor și salariilor înainte de aflarea votului moțiunii.

„Liderul PNL anunţă că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceştia sunt cei care au aruncat ţara în haos. Nu au nicio soluţie pentru români şi România. O ţară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creşterea preţurilor, va speria investitorii şi deopotrivă pensionarii şi salariaţii. Aceasta este opoziţia. Nu dă doi bani pe români şi România, ci vede doar propriile interese electorale”, a declarat Marius Budăi, conform digi24.ro.

Vezi și:

Prima lovitură! Cine e parlamentarul USR care nu va vota moțiunea de cenzură și ce avere are

Lovitură uriașă pentru o cunoscută bancă din România! Amenda colosală pe care o are de plătit

Traian Băsescu provoacă un cutremur! Pentru cine a lucrat, în realitate, Kovesi: ‘Acum au extras-o’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare