Vești bune pentru anumiți români! ANAF a șters datoriile

Vești bune! Agenţia Naţională de Administrare Fiscala (ANAF) a anulat în primele săptămâni ale anului mai  multe datorii.

Conform art. 266 din Codul Fiscal „creanţele fiscale restante adminstrate de organul fiscal central, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, mai mici de 40 de lei, se anulează. Plafonul se aplică totalului creanţelor fiscale datorate şi neachitate debitori”

Mai exact, datoriile românilor către ANAF aflate în evidenţa instituţiei la finalul anului 2019 mai mici decât suma de 40 de lei au fost anulate. Cu toate acestea există şi o excepţie, legea precizează faptul că în cazul datoriilor fiscale la nivel local, agenţiile teritoriale pot stabili un alt plafon, dar care nu trebuie să depăşească suma de 40 de lei

Decizia a fost luată de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală deoarece cheltuielile de executare în cazul acestor situaţii sunt mai mari decât sumele care ar trebui recuperate.

Vezi și:EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Guvernul a decis- Salariile vor fi majorate pentru anumiți angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare