Vești bune pentru cei care vor să călătorească! Vor fi inaugurate noi rute- Ce prețuri au biletele

Wizz Air va inaugura două rute noi cu plecare din București și Timișoara spre destinații din Grecia, la jumătatea lunii iunie. Compania low-cost va zbura din 15 iunie 2023 din București spre Skiathos.

Tot atunci va inaugura și ruta Timișoara – Zakynthos.

Care va fi orarul zborurilor

Bucureşti-Skiathos este operat din 15 iunie, joia şi duminica, preţul unui bilet pornind de la 169 de lei. Zborul Timişoara-Zakynthos va fi operat tot din 15 iunie, doar joia, preţul unui bilet pornind de la 169 de lei.

Ruta Timișoara – Zakynthos va fi operată până în 21 septembrie 2023, iar cea dintre București și Skiathos va fi operată până în 24 septembrie 2023.

Călătorii români care pleacă de pe Aeroportul Internaţional ‘Henri Coandă’ Bucureşti au şansa de a vizita două noi destinaţii, printre care şi Luxemburg, destinaţie de călătorie populară datorită vechilor cetăţi, peisajelor pitoreşti şi văilor care produc unele dintre cele mai bune vinuri din lume. Una dintre principalele atracţii este Centrul Vechi al oraşului.

Conservat într-un mod minunat, acesta a fost desemnat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. Turiştii pot descoperi locuri frumoase, cum ar fi Place d’Armes, o mică piaţă din zona pietonală, Chemin de la Corniche, cel mai frumos ‘balcon’ din Europa, liftul panoramic Pfaffenthal şi grandiosul Palat Ducal.

Skiathos este una dintre cele mai verzi insule din Arhipelagul insulelor Sporade, Grecia, care te poate surprinde cu plajele aurii, natura, pădurile bogate şi viaţa de noapte efervescentă.

Insula este pitorească, neatinsă, cu apa cristalină a Mării Egee. Cea mai faimoasă şi vizitată plajă este Koukounaries, considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje la Marea Mediterană. Skiathos combină tot ceea ce este necesar pentru o vacanţă de vară perfectă: coaste uimitoare, hoteluri de lux, servicii extraordinare pentru clienţi, mese rafinate şi o mulţime de locuri unde te poţi bucura de apus„, potrivit unui anunţ.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare