sursa foto:  stirileprotv.ro

Vești bune pentru firme! Ce bancă din România pune la dispoziție Contul de TVA gratuit

Una dintre cele mai cunoscute bănci din România lansează contul pentru gestiunea TVA, ca urmare a publicării Ordonanței nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA. Acest cont este destinat clienților persoane juridice impozabile înregistrate în scop de TVA. Acest produs va fi disponibil clienților ulterior datei de 1 octombrie 2017, conform reglementărilor naționale.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, Contul de TVA prezintă multiple beneficii: comision 0 de deschidere și închidere de cont; comisioane 0 la încasări intra și interbancare; comision 0 la plăți decontate în sistem intrabancar și comisioane reduse cu 50% la plățile interbancare efectuate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking și Internet Banking CEConline; comision 0 pentru depunerile în numerar efectuate de persoanele autorizate; comision 0 de administrare în cazul clienților care achiziționează sau dețin Pachetul IMM CEC Bank, prin includerea în mod gratuit a contului în pachet.

Vezi și Atenție, șoferi! Guvernul și-a dat ACORDUL – pentru ce FAPTĂ vi se poate lua permisul 90 de zile

Conform prevederilor Ordonanței, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA potrivit art. 316 din Codul fiscal au obligația să deschidă și să utilizeze cel puțin un cont de TVA pentru încasarea și plata TVA. Mai mult, conform articolelor 23 și 24, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care optează pentru plata defalcată a TVA în perioada 1 octombrie — 31 decembrie 2017 beneficiază de o serie de facilități în situația în care îndeplinesc cumulativ condițiile menționate în reglementarea legală.

‘Pentru a aplica iî mod eficient prevederile Ordonanței 23/2017 privind plata defalcată a TVA, clienții noștri vor avea la dispoziție Contul de TVA de la CEC Bank, prin care pot derula facil și în condiții avantajoase de costuri operațiunile dispuse de noua legislație’, a declarat domnul Radu Grațian Ghețea, Președinte — Director General CEC Bank.

Vezi și Robert Turcescu anunță CUTREMUR în presă! Ce importantă publicație ar fi MURIT

DUREROS! Pentru câți bani și-a dat viața românul UCIS în Afganistan

Surpriză! Unde lucrează azi fiul lui Iulian Vlad, fostul șef al Securității comuniste

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare