sursa foto:  stiripesurse.ro

Vești bune pentru români! Dacă nu știi cu cine să votezi, această aplicație te va ajuta

Uniunea Europeană sare în ajutorul celor care vor să voteze în cadrul algerilor europarlamentare dar nu știu cu ce partid se identifică!

O aplicație elaborată de Institutul Unviersitar European din Florența, centrul Italiei, îți arată cu cine ești compatibil din punct de vedere ideologic, scrie Capital

Respectiva aplicaţie, euandi2019, îi invită pe cetăţenii din întreaga Uniune Europeană (UE) să „reacţioneze la 22 afirmaţii” cu caracter politic sau economic. Răspunsurile date îi permit alegătorului să afle de care partid sau mişcare el este mai apropiat în ţara sa de origine, dar şi în alte ţări din Europa, precizează un comunicat al IUE.

Euandi2019 a fost elaborat de o echipă de 122 de experţi şi politologi, în jur de cinci din partea fiecărui stat membru, care a recenzat circa 250 de partide şi mişcări politice în Europa şi le-a analizat cu mare atenţie programele electorale, potrivit Institutului de la Florenţa, care precizează că a lucrat „în strânsă colaborare” cu Universitatea din Lucerna, Elveţia.

Pentru a completa testul, click aici.

Citește și

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare