sursa foto:  sergiunicolae.ro

Vești bune pentru România! Ce va face UE pentru a asigura calitatea alimentelor din statele membre

România primește vești bune de la Comisia Europeană. Președintele CE, Jean-Claude Juncker, a afirmat că nu poate accepta ca alimente de calitate inferioară să fie vândute cetățenilor din Europa Centrală și de Est (CEE), potrivit AP și Reuters.

Câteva studii au arătat că multe dintre produsele alimentare vândute de multinaționale în CEE conțin ingrediente mai ieftine, de calitate mai scăzută, în comparație cu versiunile identice vândute în Europa Occidentală, astfel că CE va adopta mai multe măsuri pentru a asigura calitatea alimentelor în Uniunea Europeană.

Juncker a discutat problema luna trecută cu premierul slovac, Robert Fico. „Nu-mi place ideea că ar exista un fel de categoria a doua în Europa. Vom face tot posibilul să încheiem acest mod discriminatoriu prin care se furnizează slovacilor produse alimentare și alte bunuri de o calitate mai scăzută”, a afirmat Juncker, într-o conferință de presă comună, conform Agerpres.

Vezi și Acuze dure la adresa ING Bank! Ce ar face banca fără a-și înștiința clienții – REACȚIA avocatului Gheorghe Piperea

Lia Olguța Vasilescu le dă foc cârcotașilor! „Începe”

EXCLUSIV! Imaginea avocaților grav afectată! Cum au încălcat REGULAMENTUL UNBR și INPPA și de ce nu aplică legea

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.