sursa foto:  oceanterminal.com

Vești bune pentru utilizatorii Vodafone! Ce schimbări se vor face

Vodafone se află pe locul doi în topul rețelelor mobile din România. Pentru a-și păstra clienții și a atrage alții noi, aceștia au făcut mai multe schimbări. Utilizatorii noi cât și vechi vor beneficia de anumite servicii, dacă respectă următoarele condiții. 

Potrivit Capital, Vodafone România lansează o nouă campanie în care utilizatorii cartelelor preplătite, vor putea acumula anumite bonusuri. Pentru a primi acest bonus, clienții trebuie să se înscrie în campanie trimiţând un SMS gratuit la 2777 sau completând formularul dedicat de pe www.vodafone.ro şi din aplicaţia MyVodafone. De asemenea, abonaţii care doresc să aloce bonusul unui utilizator de cartelă preplătită pot trimite un SMS gratuit la 0722.10.10.10 cu numărul către care va fi direcţionat bonusul.

Vezi și Mesaj de ultim moment al lui Șerban Nicolae pentru miniștrii care își retrag demisiile!

Clienții înscriși vor primi un bonus de 30 000 MB valabil 120 de zile, iar ulterior vor primi câte 1 MB pentru fiecare MB folosit, precum şi pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile lunare vor fi alocate la fiecare 14 zile clienţilor care au o extraopţiune activă de minimum 5 euro. Mai mult, în campanie se pot înrola şi abonaţii Vodafone România persoane fizice, care îşi pot alege un utilizator de cartelă preplătită căruia îi vor aloca bonusul „Net foloseşti, Net primeşti”.

Conceptul „Net foloseşti, Net primeşti” a fost lansat în această primăvară în premieră în România. Noua ofertă cu bonusuri de până la 30.000 de MB va continua să recompenseze utilizatorii Vodafone România pentru traficul efectuat în reţeaua Supernet 4G+.

Vezi și Atenție! Unde lucrează Elena Băsescu și ce SALARIU are fiica fostului președinte

Ce condiții i-a pus Florin Georgescu lui Liviu Dragnea pentru a accepta funcția de premier

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare