sursa foto:  paginadebanci.ro

Vești importante pentru acești români! Ce bancă le sare în ajutor și pentru ce. Vezi dacă te numeri printre ei

CEC Bank lansează Creditul RO-Patriot CENTENAR, destinat românilor din străinătate care doresc să se întoarcă în țară pentru a demara un proiect de afaceri și a susține, astfel, economia României, anunță banca într-un comunicat.

Conform datelor oficiale, peste trei milioane de români trăiesc în alte țări ale Uniunii Europene. Pentru a veni în sprijinul acelora care doresc să pornească o afacere în România, Creditul RO-Patriot CENTENAR se acordă pe maximum 60 de luni, cu o perioadă de grație de până la 6 luni și o valoare maximă de 200.000 lei, dar nu mai mult de 70% din valoarea totală a proiectului de investiții.

Creditul poate fi garantat prin orice garanție sau mix de garanții agreate de Bancă, beneficiind de costuri foarte avantajoase:
– Dobânda stabilită în funcție de ROBOR 6M +1,6 p.p.
– Comision de analiză: 0 lei
– Comision de acordare: 0 lei
– Comision de gestiune: 0,04%, lunar aplicat la soldul creditului
– Rambursare anticipată: 0%.

Clienții beneficiază de consiliere specializată în vederea constituirii dosarului de credit, prin intermediul rețelei teritoriale a Bancii, cea mai extinsă din România (peste 1.000 de unități, dintre care aproximativ 500 în mediul rural).

„Conform misiunii asumate, CEC Bank continuă să se implice activ în orice proiect care are drept scop susținerea mediului de afaceri, a antreprenoriatului și a segmentului IMM. De asemenea, în anul Centenarului, Banca susține întoarcerea acasă a cetățenilor români din diasporă. Prin lansarea acestui produs de creditare, ne dorim să dăm un semnal de uniune națională la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank, interimar.

Citește și:

Cine a comandat arestarea Elenei Udrea – Momentul-cheie ales pentru reținerea fostului ministru al Turismului

Este oficial! S-a anunțat când se va face modificarea privind ajutoarele sociale

Exclusiv Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Se întâmplă din 3 ianuarie 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare