sursa foto:  Ph-online

Vești pentru români! Un gigant bancar face schimbări uriașe

Un gigant bancar vine cu o modificare rapidă a condițiilor de creditare, după ce acestea deveniseră mai stringente ca urmare a epidemiei, acum sunt relaxate ușor.

Mai exact, după ce  ING a crescut avansul creditului ipotecar de la 15% la 35%, banca a revenit și a operat o reducere de 10 procente, coborând avansul ce trebuie oferit pentru obținerea unui împrumut cu 25%.

Instituția de creditare precizase că adoptarea stării de urgență în România și creșterea gradului de incertitudine au stat la baza deciziei de a majora avansul pentru creditul ipotecar.

Vineri, ING Bank a anunțat pe site-ul propriu noua schimbare a condițiilor de creditare.

”Condițiile pentru creditele imobiliare și de nevoi personale sunt reevaluate regulat. Astfel, în urma trecerii de la stare de urgență la stare de alertă și a relaxării restricțiilor de mobilitate, actualizăm avansul necesar pentru credite imobiliare de la 35% la 25%.

În continuare, vom evalua condițiile de creditare pentru a păstra o politică de creditare responsabilă”, a precizat banca.

Trebuie precizat că un avans prea mare impus de condițiile de creditare se dovedește adeseori, în lipsa banilor, una din piedicile majore pentru cei care încearcă să obțină un credit.

Vezi și:EXCLUSIV Dezvăluirea care răstoarnă scandalul momentului: ‘De acolo a pornit, de fapt’

Totul a fost o mascaradă! Încătușarea de Kaufland a fost regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru

Noi vouchere pentru angajați! Unde le-ați putea folosi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare