Vești uriașe pentru angajați! Veți primi un nou ajutor financiar

Vești bune pentru mii de angajați ! Potrivit unui proiect de ordonanță inițiat de ministerul Finanțelor, salariații vor avea parte de un nou ajutor financiat.

Mai exact, aceștia putea primi de la angajator ajutoare pentru adopție, pentru care nu se vor plăti taxe la stat

Noul tip de ajutor financiar netaxabil va fi introdus printr-un proiect de ordonanță pentru modificarea Codului fiscal. Ca să se aplice, acesta trebuie adoptat și publicat în Monitorul Oficial.

Concret, respectivele ajutoare vor fi acordate salariaților fără a se plăti la stat pentru ele impozit pe venit și contribuții sociale.

Ajutoarele pentru adopție vor fi înscrise pe o listă unde se regăsesc ajutoarele de înmormântare, pentru boli grave și incurabile, ajutoarele pentru naștere sau cadourile în bani ori în natură!

Mai trebuie precizat că, în prezent, persoanele care intră în concediul de acomodare pentru a adopta copii sunt asigurate din oficiu în sistemul sanitar autohton și primesc de la stat o indemnizație lunară.

 

 

Vezi și:Vești proaste pentru angajați! Pentru ce veți fi taxați

SPECIAL de la ‘Casa Groazei’. Mirosul de cadavru se simte din stradă

A început numărătoarea inversă! Peste două săptămâni intră în vigoare legea intens promovată de Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare