sursa foto:  business-review.eu

Victor Ponta, anunț făcut, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea! ‘Îmi doresc să candidez’

Fostul premier al României, Victor Ponta, a anunțat, în direct, în emisiunea lui Mihai Gâdea, că își dorește să devină președintele României în anul 2024.

Victor Ponta a fost întrebat, joi, de Mihai Gâdea ce își dorește: să redevină prim-ministru, să redevină președintele PSD sau/și președintele României? Iată ce a răspuns liderul Pro România.

„Îmi doresc să candidez în 2024 la funcția de președinte al României. Și până atunci vreau să fiu liderul Pro România. Și vreau să fiu într-o alianță de centru-stânga, reformată, modernă și eficientă”, a declarat, la Antena 3, Victor Ponta.

Potrivit acestuia, dacă alegerile locale vor avea loc în septembrie, iar cele parlamentare în decembrie va fi o catastrofă pentru România.

Vezi și

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare