Victor Ponta atrage atenția: ‘În România, oamenii vor accepta din nou restricții legate de pandemie. La noi vor ieși oamenii în stradă când li se va da ordin’

Fostul premier al României, în prezent președinte al Pro România, Victor Ponta, afirmă că revenirea pandemiei în prim-planul atenţiei publice este foarte plauzibilă.

 

Războiul, probabil – nu că se va încheia, că nu vor nici Putin, nici Zelenski – dar se va stabiliza. Şi-atunci cred că trebuie să găsească altceva.

În România, oamenii vor accepta din nou restricţii legate de pandemie. În Anglia sau Olanda poate că nu vor accepta. La noi vor ieşi oamenii în stradă când li se va da ordin”, a declarat Victor Ponta.

După ce devine Ciolacu premier or să înceapă din nou protestele”, a mai spus fostul premier.

Acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate. În primul rând să arăţi solidaritate faţă de oameni, nu sunteţi singuri. În al doilea rând am întrebat de ce au inundaţii loc în fiecare an, ni s-a răspuns că nu s-au mai făcut investiţii de pe vremea lui Ceauşescu. Nu sunt situaţii neprevăzute.

Acum nu mai interesează pe nimeni. Avem fotografii oficiale numai de la dineuri, despre cum cumpărăm rachete…”, a declarat Ponta, la România TV.

Vezi și:

Informarea Covid-19. Peste 7.000 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimă săptămână

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare