Victor Ponta îi atacă pe Viorica Dăncilă si Mihai Fifor: Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat

Liderul Pro România, Victor Ponta nu a ratat ocazia să-i înţepe pe Viorica Dancilă și Mihai Fifor care, în plin scandal al crimelor de la Caracal,  au alte preocupări.

Fostul premier Victor Ponta, actual lider al Pro România, a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care ministrul de Interne, Mihai Fifor, îi ţine umbrele premierului Viorica Dăncilă. Prim-ministrul României, însoţit de Mihai Fifor şi miniştrii de la Finanţe, Eugen Teodorovici, şi Transporturi, Răzvan Cuc, a mers într-o vizită la Suceava, unde a participat la o şedinţă a PSD.

Victor Ponta şi-a criticat din nou foştii colegi de partid, în mesajul care însoţeşte fotografia postată. “Probleme pe şosele??? Cozi la vamă??? Violatori şi criminali pe stradă??? Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat”, a scris liderul Pro România.

Nu există vreo regulă în protocolul oficial care prevede că miniştrii trebuie să îi ţină umbrela prim-ministrului în timpul unei vizite, aşa că gestul lui Mihai Fifor a venit, probabil, din proprie iniţiativă.

View this post on Instagram

Probleme pe sosele??? Cozi la vama??? Violatori si criminali pe strada??? Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat🤬🤬🤬

A post shared by Victor Ponta (@victor.ponta.proro) on

Vezi și:Toți șoferii trebuie să cunoască aceste detalii! Pentru ce riscați amenzi

Frații ‘Dedeman’ sunt de neoprit! Dau o nouă lovitură

Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare