sursa foto:  Inquam Photos / Silviu Filip

Victor Ponta: Oare pot reprezentanții PNL să se oprească din această minciună idioată?

Victor Ponta, consilier al premierului Marcel Ciolacu, lansează un atac dur la adresa PNL, din cauza declarațiilor liderilor liberali referitoare la taxe

„Oare pot reprezentantii PNL sa se opreasca din aceasta minciuna idioata??? In calitatea mea de “cel mai liberal Premier al Romaniei” (adica ultimul care a redus taxe si impozite si a sprijinit mediul de afaceri romanesc) chiar nu mai suport sa vad lideri ai PNL jurandu-se (a cata oara) ca ei “nu maresc taxe si impozite” ! Stie deja toata lumea ca ei le maresc mereu – pe alea scazute de Premieri de la “ciuma rosie”! Mai taceti naibii pe tema asta ca e prea mult! Eu zic sa bagati din nou aia cu “sa scapam Tara de PSD ” ca asa l-au votat oamenii pe Dl Iohannis – sigur mai sunt “foci” care o sa creada!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, susține că în bugetul de stat pe 2024 sunt cuprinse şi cheltuielile cu majorarea pensiilor, a salariilor profesorilor, investiţiile pe programul Anghel Saligny şi că vor fi zero creşteri de taxe şi impozite.

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare