sursa foto:  gandul.info

Victor Ponta, ofertat de PSD! Ce decizie a luat liderul PRO România

Liderul PRO România, Victor Ponta a primit o ofertă din partea PSD. Condamnarea liderului, dar și a rezultatului dezastruos  de la alegerile europarlamentare, membrii partidului PSD sunt disperați, temându-se de o disoluție a partidului.

Surse din PSD au precizat pentru STIRIPESURSE  că s-a discutat cu Victor Ponta pentru o revenire, însă răspunsul acestuia a venit extrem de rapid. Victor Ponta a refuzat revenirea în PSD și le-a explicat foștilor colegi că își dorește să întărească Pro România.

Pe partea cealaltă, Victor Ponta negociază cu o serie de parlamentari PSD pentru a trece la Pro România. Liderii Pro România doresc să profite de situația incertă din PSD și pregătesc o serie de transferuri care ar putea lăsa coaliția de guvernare fără majoritate în Parlament.

De altfel, Ponta a transmis și un mesaj public către cei din PSD și a spus că odată ce s-a înjumătățit scorul partidului, mulți parlamentari actuali nu vor mai prinde un mandat în legislatura viitoare.

”Orice deputat și senator PSD știe că dacă ai ajuns de la 46% la 23%, cel puțin jumătate dintre ei nu vor mai avea unde să candideze. Noi vom analiza foarte atent să vedem pe cine primim, să nu mai avem surprize neplăcute.”, a declarat Victor Ponta.

 

Vezi și:

Mesaj pentru toți românii care au primit pensii și salarii mai mari:’Să dea banii înapoi și să plece din țară’

Atac devastator la Dacian Cioloș: ‘Ia-ți salariul de la Bruxelles și taci’

EXCLUSIV Oficial! Informația despre fraudarea alegerilor, aruncată în spațiul public azi de USR, este falsă 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare