sursa foto:  zdbc.ro

Video Coniacul îi stimulează creativitatea pentru Legea carantinării! Un senator liberal, prins în fapt!

Noaptea trecută, în timpul dezbaterii din Comisia Juridică a Senatului, pe Legea carantinării și izolării, senatorul Daniel Fenechiu a făcut spectacol în fața colegilor.

Liderul Grupului senatorilor PNL a participat de acasă, prin teleconferință, la dezbaterile care s-au prelungit după miezul nopții.

Astfel, în timpul dezbaterilor, Fenechiu a scos o sticlă de coniac, veche de 50 de ani și și-a turnat într-o ceșcuță, pentru a-și stimula creativitatea, după cum chiar el a dezvăluit.

„Sunteți în direct și ne faceți poftă!”, i-a replicat alt parlamentar. „Când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. Pentru ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a spus senatorul liberal, între două înghițituri de coniac, scrie zdbc.ro.

Dialogul a continuat, fiind pauză în dezbaterile comisiei, iar Fenechiu s-a plâns în glumă că unii colegi din PNL ar vrea să-l carantineze. „Eu sunt o victimă în țara asta, eu voiam să terminăm cu astea…”.

La finalul ședinței, senatorul liberal, care este și liderul de grup al senatorilor PNL, a notat pe Facebook: „Acum s-a terminat ședința Comisiei juridice din Senat… Sper sa adoptam proiectul inainte ca efectele și consecințele jocului politicianist făcut de PSD să fie greu controlabile….”.

Vezi și EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

Lovitură devastatoare pentru Academia Română! Sume de bani încasate într-un mod de-a dreptul șocant

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare