sursa foto:  Facebook

Video. Dr. Flavia Groșan, întâmpinată cu aplauze la Colegiul Medicilor!

Astăzi, Flavia Groșan, doctorul care susține că a vindecat circa 1.000 de persoane după propria schemă de tratament, a fost chemată la audieri Colegiul Medicilor Bihor.

Zeci de persoane au ieșit în stradă pentru a o susține pe Flavia Groșan.

Medicul orădean a fost întâmpinat cu aplauze la Colegiul Medicilor Bihor.

Sute de persoane și-au anunțat prezența la un protest pentru susținerea doctorului Flavia Groșan, eveniment organizat astăzi, la ora 14:00.

Protestul va avea loc la sediul Colegiului Medicilor, filiala Bihor, acolo unde Flavia Groșan a fost chemată la Comisia de Etică.

Din respect pentru un medic care a facut ceva palpabil in privinta circului Covid-19”, se arată pe pagina de Facebook „O sustinem pe doamna doctor Flavia Grosan!”.

„Noi, Colegiul Medicilor Bihor, nu contestăm calităţile profesionale ale doamnei doctor, pentru că o ştim. Este medic primar, pneumolog, cu competenţe în bronhoscopie, a avut întotdeauna o activitate medicală de foarte bună calitate, dar, subliniez, afirmaţiile pe care le-a făcut în presa centrală legate de activitatea medicilor din spitale considerăm că sunt încălcări grosolane ale deontologiei şi eticii medicale. Şi pentru acestea am invitat-o pur şi simplu, pe luni, la o discuţie cu Comisia de etică şi deontologie medicală la Colegiul Medicilor Bihor”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Carmen Pantiş, șefa Colegiului Medicilor Bihor.

Vezi și

EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

Vești importante pentru șoferi! RCA se majorează cu până la 10% . Ce a dus la această scumpire

E oficial! O nouă categorie de angajați va primi stimulentul de risc de 2.500 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare