sursa foto:  romaniatv.net

VIDEO Ludovic Orban, ‘înghesuit’ de Marian Ceaușescu, în plină stradă! ‘A făcut parte din Cabinetul lui Carmen Dan’

Cunoscutul protestatar Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, l-a luat la rost pe premierul Ludovic Orban, în plină stradă, după ce șeful PNL a ieșit de la sediul B1 TV.

Ceaușescu i-a reproșat premierului Orban că nu promovează tinerii în partid și că numește în funcții de conducere apropiați ai lui Carmen Dan, fost ministru de Interne.

Protestatarul a condamnat numirea lui Viore Ștefu, fost membru Pro România, drept secretar general al filialei Buzău.

De ce nu încercați să promovați tinerii din PNL, cei cu o viziune tânără, în loc ca să aduceți nulitățile din alte partide, care sunt foștii nomenclaturiști? Ștefu, Viorel Ștefu”, i-a reproșat Marian Ceaușescu prim-ministrului Ludovic Orban.

Și Rareș Bogdan a răbufnit la adresa lui Ștefu

Cine este domnul Ștefu? Ca să înțelegeți de ce sunt eu revoltat. Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!

Îl rog pe domnul Romanescu, în seara asta sau mâine, să facă adunare și să-i spună domnului Ștefu că dacă vrea în PNL să treacă prin perioada de penitență de cinci ani, să vedem că e un mebru activ, adică să lipească afișe, să meargă în campania electorală să împartă pliante și după asta să devină numărul doi într-o filială unde noi ne batem cu doi dintre cei mai importanți lideri ai stângii.

Domnul Ștefu este o greșeală pentru PNL, filiala Buzău.

Sunt convins că Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Dan Motreanu, Alina Gorghiu și ceilalți lideri importanți ai PNL habar nu au de istoria acestui individ.

Eu care vin din stradă, dintre oameni, din mulțimea de la 10 august, eu știu cine e domnul Ștefu. Și nu o să accept ca domnul Ștefu să stea la aceeași masă cu mine și nu o să stea”, a tunat Rareș Bogdan, la Digi 24.

Vezi și

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare