Video O blondă a umilit un jandarm! L-a lovit și l-a scuipat, după ce a legitimat-o că nu purta mască în magazin

Un jandarm a fost scuipat și lovit de o femeie, după ce omul legii a legitimat-o la ieșirea dintr-un magazin, pentru că nu purta mască de protecție.

Ulterior, în sprijinul jandarmului, au venit doi polițiști. În timp ce oamenii au încerca să imobilizeze femeia, aceasta a leșinat.

Apoi, ea a încercat să fugă din ambulanța sosită la fața locului, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc la Mizil.

În data de 17.08.2020, în jurul orelor 18.30, patrula mixtă de siguranță publică aflată în serviciu pe raza orașului Mizil, în timp ce desfășura activități în contextul COVID-19, a legitimat o femeie care ieșise din incinta unui magazin, fără a purta mască de protecție.

În timpul discuțiilor, femeia, încurajată de faptul că în zonă și-a făcut apariția concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. În incident a intervenit și concubinul agresoarei, care l-a prins în brațe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feței.

În sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție, pentru imobilizarea celor doi agresori. Pe parcursul imobilizării, femeia a leșinat, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Femeia a avut intenția să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Mizil, în vederea continuării cercetărilor sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar, ancheta fiind în derulare.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi necesară internarea acestuia.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Prahova, citați de ziarulincomod.ro.

Vezi și

Video Cumătrul lui Emi Pian face campanie pentru PNL! A trecut la amenințări fără precedent

Vești uriașe! Statul sare în ajutorul unei categorii de români

Mare atenție! Se dau amenzi de până la 3000 de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare