sursa foto:  www.themolas.com

VIDEO/Protest inedit în Capitală: „Donează un cent pentru Rusia!”

După ce Ambasada Rusiei la Bucureşti a anunţat că a donat suma de 100 de euro pentru readucerea „Cuminţeniei Pământului” în România, jurnalistul Tiberiu Lovin a organizat pe Facebook un eveniment. Protestul ar urma să aibă loc marţi, de la ora 17:00, în faţa instituţiei ruse din Capitală, sub numele de „Donează un cent pentru Rusia”.

Ambasadorul Rusiei a anunțat cu mândrie că a donat 100 de euro pentru Cumințenia Pământului. Considerăm că suntem jigniți, așa că vă invit să returnăm bacșişul în monede cât mai mici. Un cent ar fi suficient, dacă ne-am aduna suficienți. Oricum, ar fi bine să nu rămânem datori, așa cum sunt rușii față de noi cu niște zeci de tone de aur, dacă ne oprim doar aici”, a scris jurnalistul.

Vezi şi VIDEO/Ambasada Rusiei în România pornește ofensiva sau e un simplu exercițiu de imagine?

Vezi şi Alarmă! Cât de mult va scădea populația României în 30 de ani! Vor mai fi bani de pensii?

Luni, Ambasada Rusiei  a dezvăluit că a donat 100 de euro pentru campania de achiziţie a sculpturii lui Constantin Brâncuşi – „Cuminţenia Pământului”. Mai mult, aceasta a făcut public şi un clip de propagandă, acolo unde suţine că România s-a reconstruit şi industrializat cu ajutorul Uniunii Sovietice.

 

 

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare