sursa foto:  blastingnews.com

Viktor Orban se pune scut în fața Rusiei lui Vladimir Putin! Ministrul de Externe maghiar: UE ar trebui să înceteze să semnaleze măsuri care nu ar face decât să adâncească și mai mult criza aprovizionării cu energie

Viktor Orban și oamenii săi sar în apărarea Rusiei lui Vladimir Putin, în plină invazie în Ucraina. Peter Szijjarto, ministrul de Externe maghiar, solicită Uniunii Europene să nu mai aplice încă un pachet de sancțiuni pentru Federația Rusă.

Szijjarto susține că UE nu ar trebui să mai ia în considerare noi sancțiuni împotriva Rusiei, întrucât acestea nu ar face decât să adâncească criza aprovizionării cu energie și să dăuneze Europei.

UE nu ar trebui să mai menționeze un al optulea pachet de sancțiuni, ar trebui să înceteze să semnaleze măsuri care nu ar face decât să adâncească și mai mult criza aprovizionării cu energie”, a subliniat Peter Szijjarto, într-un comunicat, conform Rador, care citează Reuters.

Vezi și Și totuși, de ce nu a protestat Andrei Marga împotriva Ucrainei ‘în 97 și o face acum, în plină invazie a lui Putin – Opinie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare