sursa foto:  mediafax.ro

Viol în Capitală! Agresorul a fost reținut!

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut pentru viol, marți. În februarie 2021, o tânără l-a reclamat pentru agresiune sexuală.

Bărbatul i-a propus fetei să realizeze o reclamă, pentru o companie imobiliară. Tânăra a accepat, iar în februarie a venit la București.

Agresorul ar fi condus-o la un apartament, unde ar fi violat-o, informează Poliția Capitalei.

„În data de 02 martie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul on line, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, transmite Poliția Capitalei.

Vezi și

EXCLUSIV Radiografia cazului crimelor din Onești! Ce l-a împins pe bătrânul de 68 de ani să ucidă cu sânge rece

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare