sursa foto:  adevarul.ro

Violențe în trafic! Poliția a intervenit imediat! Doi tineri au fost reținuți!

Violențe în trafic în ultima zi a stării de urgență! Poliția Capitalei anunță că a reținut doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 16 ani, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii și liniștii publice şi favorizarea făptuitorului, în urma unei şicanări în trafic, pe raza Sectorului 2.

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 06.30, poliţişti din cadrul Secţiei 8 au fost sesizaţi prin intermediul 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, cu un obiect înţepător-tăietor, în urma unei şicanări în trafic, pe raza sectorului 2.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că victima, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lovită în spate cu un obiect înţepător-tăietor, de către o persoană necunoscută, pasager al unui autoturism, ca urmare a unei șicanări în trafic, după care, împreună cu şoferul autoturismului, au părăsit locul comiterii faptei.

În urma investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi doi tineri bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind depistaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii unei infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii și liniștii publice şi favorizarea făptuitorului, cu cei doi în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează DGPMB.

Vezi și

Ordonanța de Urgență a fost aprobată azi! Vești uriașe pentru zeci de mii de polițiști! Anunțul făcut de Marcel Vela

Mega-lovitură! Unul dintre cei mai importanți procurori din țară este acuzat de plagiat masiv în teza de doctorat, dar a fost iertat

Informații despre familia lui Raed Arafat! Cu ce se ocupă și unde locuiește

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare