sursa foto:  replicahd.ro

Violeta Alexandru, făcută praf: ‘Poate aflați și dvs., doamnă, că, de fapt, situația la zi este urmatoarea’

Fost ministru al Muncii, Marius Constantin Budăi o taxează dur pe șefa Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

Budăi o acuză pe Violeta Alexandru că dezinformează atunci când spune că „în România am avea cu 5.000 de angajați mai mulți decât în guvernarea PSD”.

„Minciuna, politica de casă a PNL.
După ce a dovedit că nu știe să interpreteze cifrele dintr-un tabel, referitor la o situatie privind pensiile, doamna Violeta Alexandru recidivează! V.A. pare s-o fi luat pe urmele lui Cîțu! Visează locuri de muncă, în vreme ce românii se plâng că au rămas șomeri.
Inspecția Muncii transmite Blocului Național Sindical că s-au pierdut 628.478 de locuri de muncă, din martie până în iunie.
Numai Violeta Alexandru visează pe Facebook că în România am avea cu 5.000 de angajați mai mulți decât în guvernarea PSD.
Doamna Alexandru, coborâți din turnul de fildeș și mergeți printre oameni, să vedeți câți se plâng că au rămas fără loc de muncă, dar și ce părere au despre „mărețele realizări” ale dumneavoastră, pe care, de altfel, vi le-a taxat recent și un fost coleg din Guvernul Cioloș.
Poate aflați și dvs., doamnă, că, de fapt, situația la zi este urmatoarea: au încetat peste 890.000 de contracte de muncă, dintre care peste jumătate sunt contracte unice.
Deci, dragi cetățeni români, nu este adevărat că v-ați pierdut locurile de muncă, ba chiar aveți mai multe! Așa vă spune V. Alexandru! Voi ce spuneți?”, spune Marius Constantin Budăi.

Vezi și

EXCLUSIV În plină pandemie, rromii încalcă legea, iar jandarmii închid ochii!

Scandalos! Cum a ajuns Judecătoarea Camelia Bogdan să primească 25.000 de dolari de la Fundația Centrul Rațiu pentru Democrație

Scandal de proporții în Poliția Locală. Cum au profitat mai mulți șefi ai Poliției Locale de starea de urgență în plină pandemie

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „12:16 可ง 78% Cristi Vasilcoiu napo.cun Baspuns BNS 2020_06_1 Către: BloculNationalSindical Sindical transmitem următoarele sinteză realizate baza Inspectiei privind Salariaților conform transmiterii General Evidență registru efectuate Numărul contracte active parțial) contractulu norma (Întreagă/cu muncă: 17.06.2020 Numărul pentru (Întreagă/cu 17.06.2020, urgență prezent, edeterminată/ Determinată) contractului Determinată (16.03.2020 628.478 17.06.2020) 132.766 474.652 153.826 Numărul contracte suspendate prezent. udetaliere petemeiur perioada 16.03-”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare