Viorica Dăncilă iese la rampă după declarațiile lui Florin Cîțu: Ne-a dus spre criză

Fostul premier, Viorica Dăncilă reacționează după ce Florin Cîţu a anuntat că atât ea, cât și Eugen Teodorovici trebuie să vină în faţa Parlamentului pentru a da socoteală pentru „haosul economic creat de OUG 114”.

„Iar aduce în spaţiul public informaţii lipsite de adevăr. Domnul Cîţu a fost chemat în faţa Parlamentului şi nu a vrut să vină. Asta spune multe despre dânsul. Mai mult decât atât, dl Cîţu a fost invitat de fostul ministru al Finanţelor la o discuţie cu cifrele pe masă. Nu îmi este teamă să vin în Parlament să discut despre OUG 114, pentru că a adus multe lucruri bune. A mărit salariile din construcţii, a plafonat preţul la gaze, astfel încât să putem proteja populaţia de facturi foarte mari la gaze, lucruri foarte bune. Dar dl Cîţu este învăţat să facă doar lucruri mai puţin bune pentru România, aşa că este normal ca orice lucru bun să îl atace. Eu ştiu un lucru. Că de la a doua cea mai mare creştere economică din UE pe care a avut-o România când eram noi la guvernare, dl Cîţu ne-a dus spre criză, lucru care se desprinde din declaraţiile dânsului.”, a declarat Viorica Dăncilă pentru DC NEWS.

„Noi am împrumutat 89,7 miliarde de lei în trei ani, dl Cîţu a împrumutat 40 de miliarde în 3 luni, fără transparenţă. Nu găsim banii ăştia nicăieri. Cred că prin aceste afirmaţii, dl Cîţu vrea să atragă atenţia în direcţia greşită. Vrea să ducă în derizoriu ceea ce observă toţi românii, anume că Guvernul este lipsit de viziune şi că nu a luat nicio decizie bună pentru oameni. Sper să plece cât mai repede acasă!”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Vezi și:Lovitură pentru Guvernul Orban! Răsturnare de situaţie în privinţa dublării alocaţiilor! Mutare în regim de urgenţă, la Senat

Un fost șef SPP dezvăluie ‘Hienele Moraliste’: ‘Stați linștiți! SRI doarme pentru voi’

Guvernul Orban schimbă tacit legea! Cine va mai putea beneficia de bani de la stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare