Viorica Dăncilă iese la rampă: ‘Nu voi accepta niciodată aşa ceva şi nu voi face niciodată aşa ceva’

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Zalău, că tragedia de la Colectiv nu trebuie folosită de oamenii politici pentru a câştiga capital electoral.

„Eu cred că sunt lucruri care trebuie scoase în spaţiul public, este foarte bine să dăm dovadă de transparenţă dar, repet ceea ce am spus, pentru mine este important ce este în sufletul celor care şi-au pierdut persoane dragi, şi-au pierdut copiii la Colectiv. Cred că aceste lucruri care ies în spaţiul public trebuie să aibă acordul persoanelor care au suferit foarte mult în urma tragediei de la Colectiv. Să nu uităm că sunt răni care probabil nu se vor închide niciodată, dar să nu le facem să sângereze şi mai mult. Deci eu cred că trebuie totul cu măsură, trebuie totul cu acordul familiilor şi cred că trebuie toţi să dăm dovadă de echilibru şi consens şi să vedem ceea ce ce putem face”, a precizat Viorica Dăncilă, conform agerpres.ro.

Premierul demis a menţionat faptul că, în calitate de mamă, înţelege suferinţa celor care şi-au pierdut persoane dragi la Colectiv, dar că acest tragic eveniment nu trebuie folosit în scop electoral.

„În niciun caz, niciun om politic nu trebuie să folosească tragedia unor oameni pentru a câştiga puncte electorale. Nu voi accepta niciodată aşa ceva şi nu voi face niciodată aşa ceva. (…) Sunt alături de familiile îndurerate şi le doresc multă sănătate celor care au fost în acest tragic eveniment. S-a schimbat, dar mai avem de schimbat şi eu sunt alături de orice proiect care aduce siguranţă pentru cetăţean. Vreau să vorbesc nu în calitate de premier, ci ca mamă şi îmi dau seama ce este în sufletul celor care şi-au pierdut copiii, în sufletul celor care i-au pierdut pe cei dragi”, a spus Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale se află, miercuri, într-o vizită electorală în Sălaj, unde a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Zalău şi s-a întâlnit cu un grup de pensionari din municipiu.

Vezi și

Vești uriașe! O categorie de români scăpă de această taxă

Schimbare radicală- Poliția nu vă mai poate amenda pentru această faptă

Schimbări radicale – Ce se întâmplă cu concediul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare