sursa foto:  stiripesurse.ro

Viorica Dăncilă iese la rampă! Răspunde criticilor ALDE

Viorica Dăncilă a explicat că nu au fost mărite bugetele SRI și SIE, la rectificarea bugetară, doar au fost alocate sume în vederea salarizării, nu pentru alte obiective. Premierul a reamintit despre tăierea bugetelor serviciilor de informații adoptată de Parlament la începutul acestui an.

„Vreau să fac o precizare. Nu a crescut nici la SRI, nici la SIE. La începutul anului, în CSAT, am aprobat bugetul pentru serviciile de informații, fie că vorbim de SIE, fie că vorbim de SRI, astfel încât să asigurăm salariile până la sfârșitul anului. Dacă vă amintiți, am mers în Parlament și bugetul a fost tăiat. Ceea ce s-a alocat pentru SRI și pentru SIE este numai în vedere salarizării, nu pentru alte obiective”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Premierul a mai spus că „nu puteam să lăsăm, în niciun domeniu, nu puteam să lăsăm ca să nu se plătească salariile. Au fost tăiate la începutul anului și a trebuit să venim și cu partea care s-a tăiat și în prima parte a anului”.

Călin Popescu Tăriceanu şi alţi lideri ALDE au criticat rectificarea bugetară din cauza unor tăieri din zona de investiţii şi a alocărilor suplimentare pentru servicii.

Citește și

Toți șoferii trebuie să cunoască aceste detalii! Pentru ce riscați amenzi

Frații ‘Dedeman’ sunt de neoprit! Dau o nouă lovitură

Vești importante despre tichetele de masă! La ce valoare vor rămâne acestea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare