sursa foto:  mediafax.ro

Vlad Voiculescu îi trage un perdaf lui Florin Cîțu: ‘Românii trebuie să știe că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților’

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a lansat un atac dur la adresa premierului Florin Cîţu pentru eșecul campaniei de vaccinare.

Domnul Cîțu și-a fixat singur o țintă în aprilie de 10 milioane de vaccinați până la finalul lunii iulie. Cele două imagini de mai jos reprezintă realitatea vs. ținta asumată de premier la sfârșit de iulie, așa cum observă Liviu IOLU.
#Româniitrebuiesăștie că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților. Altfel spus, aproape toate decesele inregistrate de acum încolo sunt decese evitabile. Decese imputabile eșecului campaniei de vaccinare din România.
#Româniitrebuiesăștie că realitatea nu e câtuși de puțin wow! Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României și românilor! Încă e timp să fie salvate vieți!”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „HOME A POLITIC RO Vaccinare 35 minutes ago MEDIAFAX.T WOW! రా8ింపం Peste 5.000.000 de persoane Florin Citu: Putem vorbi de 10 vaccinate! milioane de persoane vaccinate l sfârșitul lunii iulie de: Dorin Oancea, luni 05 aprilie 2021, 12:37 Astăzi am depășit pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puțin o doză... See More 5.000.000 Persoane vaccinate #ROVAGGINARE ÎMPREUNĂ”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare