sursa foto:  g4media.ro

Vlad Voiculescu, reacție după miezul nopții: ‘Nu se carantinează de Paști’

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut o ieșire după miezul nopții, pe rețelele de socializare, referitoare la noul Ordin dat de MS și parafat de secretarul de stat Andreea Moldovan.

Voiculescu susține că acest Ordin nu are ca obiectiv carantinarea Capitalei înainte de Paști. ci doar clarifică/actualizează criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localități.

Bucureștiul NU se carantineaza de Paști

S-au publicat noile criterii de carantinare a localităților. Nu trăim într-o nouă realitate, doar s-au clarificat/actualizat criteriile care pot duce către o recomandare de carantinare a unei localități.

Nivelul de testare Covid19 devine unul dintre factorii principali, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI. Se definește de asemenea carantinarea zonală.

Ca și până acum, decizia de carantinare se ia pe baza mai multor factori, și nu automat.
Și nu, noile criterii nu duc la carantinarea Capitalei de Paște la fel cum nu duceau nici cele vechi. Niciuna dintre deciziile deja anunțate ale guvernului nu se schimbă.”, spune Voiculescu.

Vezi și Încercând să-l acopere pe Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan se face de râs! Îl contrazice chiar pe ministrul Sănătății

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare