sursa foto:  mediafax.ro

Vlad Voiculescu revine pe cai mari în spațiul public: Victorie după victorie în fața instituțiilor de justiție

Co-preşedintele USR PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că a avut o serie de victorii în justiție.

”Întrerupem liniștea acestui cont pentru un comunicat important pentru țară:
“Coaliția pentru Națiune” (măreață organizație cu măreț nume și măreț conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu știam, dar nici surprins nu sunt.
DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: „fapta nu există”.
Procurorul a consemnat în ordonanța de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educației, cât și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.
Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă
1) este emisă de o universitate de top din Europa;
2) a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori);
3) este recunoscută de Ministerul Educației
… un astfel de loc este oare o țară sau un balamuc?
În orice caz, mulțumiri parchetului anticorupție al țării pentru verificarea diplomei ”, a scris acesta pe Facebook.

Într-o altă postare făcută pe contul său de Facebook, Vlad Voiculescu arată că a câștigat în instanță procesul intentat de deputatul Dan Cristian Popescu.

”Poate vi-l mai amintiți pe domnul Dan Cristian Popescu, de facto primarul Sectorului 2 până anul trecut. Tocmai a pierdut un proces.
Domnul Popescu a fost membru PNL și viceprimar al S2 până de curând. Primarul PSD, în virtutea prieteniei dintre persoane și partide, îi delegase tot ce era de delegat așa încât în S2 nu mișca nimic fără dânsul.
În campanie, Claudiu Nasui și cu mine am spus public că nu acceptăm pesediști mascați drept candidați comuni iar PNL a avut înțelepciunea să îl lase din brațe pe domnul Popescu și să îl susțină pe Radu Mihaiu.
Domnul DC Popescu s-a simțit profund nedreptățit de acuzația că ar fi fost #pesedist, așa încât ne-a dat în judecată și pe Claudiu Năsui și pe mine. A pierdut ambele procese.
Epilog: Domnul DC Popescu este astăzi deputat în parlamentul țărișoarei din partea PSD. Nu știm dacă nedreptatea de a fi fost numit #pesedist a simțit-o înainte sau după ce s-a înscris în PSD.
Acum probabil că va da în judecată pe oricine spune public că a fost vreodată #penelist” se arată în postarea de pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare