Zboruri către noi destinații! Compania vine cu super-oferte pentru români

Noi destinații din România au fost introduse la Wizz Air, iar biletele pot fi găsite la prețuri foarte accesibile.

Călătorii pot pleca din București, de pe Aeroportul Otopeni, spre diferite orașe din Italia, Grecia sau Spania. Pe lângă faptul că biletele sunt foarte ieftine, compania aeriană a introdus și destinații noi.

Spre exemplu, dacă vă trece prin minte să plecați în străinătate de Paște, e bine de știut că Wizz Air a introdus o rută directă către Grecia, de pe Aeroportul Otopeni. Pe un astfel de zbor, înainte de Paște, ar trebui să plătiți 499 de lei. Dacă alegeți o altă dată, cum ar fi începutul lunii aprilie, prețurile sunt mai mici, pornesc de la 269 de lei pe aceeași rută.

Un alt zbor introdus de Wizz Air pornește din București și ajunge către Skiathos, Grecia, începând din primăvara acestui an. Prețul pentru un bilet de avion pornește de la 119 lei de persoană. Cu aceeași companie aeriană, dacă vreți să plecați în Corfu, în luna iunie, prețurile pornesc de la 169 de lei pentru o persoană.

Puteți opta și pentru Spania. Spre Malaga găsiți bilete cu prețuri care pornesc de la 299 de lei de persoană, în prima lună de vară. Și pentru Barcelona, care e la mare căutare, găsiți bilete de la 300 de lei.

Italia e o altă opțiune de luat în considerare. Un zbor de la București la Roma costă 199 de lei, dar poate crește în funcție de perioada aleasa. Spre Milano, prețurile pornesc de la 119 lei. Și către Napoli sunt prețuri bune, puteți plăti în jur de 169 de lei de persoană.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare