sursa foto:  b1.ro

A fost dat afară! Ministrul Lucrărilor Publice: Nu are ce căuta în administrația publică!

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a decis, marți, eliberarea din funcție a directorului Inspectoratului de Stat în Construcțîi (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa, după ce acesta din urmă a venit beat la serviciu. „Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcționar”, a spus ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Ion Ștefan a declarat că nu va tolera un comportament trivial din partea unui funcționar și că orcine procedează altfel nu are ce caută în administrația publică.
„Nu am tolerat și nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcționar care trebuie să fie în slujba cetățeanului și să aibă o conduită și un limbaj demne de funcția pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce caută în administrația publică! Nu voi ezită că, ori de câte ori voi observă sau îmi vor fi aduse la cunoștință asemenea situațîi, să iau măsurile legale, astfel încât cetățenii să nu fie umiliți sau să le fie lezate drepturile!”, a spus Ion Ștefan, conform unui comunicat de presă.

Un jurnalist a mers la inspectorul șef al Inspectoratului Județean în Construcțîi Vaslui , Corneliu Alexa, să se informeze de efectele unei alerte meteo, dar acesta s-a exprimat cu dificultate, posibil băut.

„Toate problemele care sunt.. sigur și expeditiv… fără niciun fel de problema”, îi spune Alexa.

Reporterul a dorit să afle mai multe informații despre lucrările făcute prin PNDL în Vaslui, dar și despre problemele cauzate de codul galben de vânt.

„Acum discutăm sincer. Vrei? Deci, fii atent… Toate problemele care sunt… sigur și expeditiv… fără niciun fel de problema. Nu am avut, din punct de vedere instituțional, deci tot…plecat. Tu acum ai venit…probleme… dacă vezi, dacă… nu. La noi, din punct de vedere instituțional, totul a fost pregătit și corect făcut”, spune șeful Inspectoratului de Construcțîi Vaslui.

„Tu ai venit aici că să vezi că… întotdeauna…c…urile astea de…când se întâmplă… mă doare în … pe mine. N-am nicio treaba eu. (…) Meseriasule, bate palmă cu bunicul. Întotdeauna am fost om corect. Ai înțeles, meseriasule? Nu mor caii când vor câinii. Caii mor… mă doare pe mine în… nu mă interesează”, este o altă replică a directorului Cornel Alexa.

Corneliu Alexa a declarat că a făcut un atac de panică în urmă informațiilor apărute în presă și că articolul este „o făcătură”.

„Sunt la doctor. Am făcut un atac de panică datorită informațiilor apărute și datorită presiunilor, problemelor se serviciu. Acel articol este o făcătură. Sunt neadevăruri, a fost făcut cu intenție”, a spus șeful Inspectoratului Județean în Construcțîi Vaslui, Corneliu Alexa.

Reprezentanții Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, șefii direcți ai lui Corneliu Alexa, au declarat  că la această ora nu au nicio poziție legată de caz: „Nu avem în acest moment nicio poziție. Dacă vom avea un punct de vedere, vom transmite”, informează ziare.com.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare