sursa foto:  Observatorul Prahovean

A ieșit la iveală! Care este averea pastorului baptist din Parlament

Pastorul  baptist din Parlament Ben-Oni Ardelean a fost în prim-plan miercuri dimineață, când i-a făcut „nesimțiți” si „tupeiști” pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă.

 

„În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, a spus Ardelean.

Deputatul PNL , care e pastor baptist, are o avere uriaşă. Acesta deţine nouă terenuri intravilane şi unul agricol, în judeţul Timiş, precum şi două case de locuit (una de 233 metri pătraţi, cealaltă de 388 metri pătraţi) şi un apartament. Ardelean mai are trei maşini, un Volkswagen, un Audi şi un BMW. În 2018, deputatul a vândut un teren, pe care a obţinut 30.750 de euro. În conturi, deputatul are 27.000 de dolari şi 14.000 de euro.

 În ultima declaraţie de avere, Ardelean a completat, la rubrica veniturilor, că a încasat 95.897 lei ca deputat, 16.356 de lei ca conferenţiar universitar la Institutul Teologic Baptist şi 4.800 de lei ca conferenţiar universitar la Universitatea Bucureşti. În total, Ardelean a încasat 117.053 de lei într-un an, adică aproximativ 9.754 de lei pe lună, potrivit stirilekanald.ro

 

Vezi și:

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare